Laura Borgovan: “Mulțumesc domnului doctor și întregii echipe ECOGLI pentru îndeplinirea visului de a fi mămică! Îl recomand cu multă încredere și mult drag!”

Gabriela Stoica: “Mulțumesc domnului doctor Gliga pentru felul în care s-a purtat cu mine și am adus pe lume pe unicul meu copilaș Ioana în decembrie 2017. Este bine sănătoasă, vaccinată, fără probleme de nici un fel.”

Mureșan Cristina: “Foarte eficienți, au grijă [de paciente]”

Anca Liana Cioaca Cojocaru: “O echipă de profesioniști, oameni inimoși cu experiență și dăruire. Încă de la recepție ești întâmpinat cu mult respect și profesionalism. Doamnele asistente sunt amabile și răbdătoare. Chiar dacă au un flux mare de pacienți, tratează…

Alina Boricean: “Mulțumim domnului doctor Gliga Flaviu și întregii echipe.”

Andrea Joița: “Mulțumim din suflet domnului doctor Gliga Flaviu, întregii echipe, pentru profesionalism, încurajări și pentru energia pozitivă care au făcut cele 9 luni de sarcină și nașterea să fie o experiență minunată!”

Carmen Szasz: “O echipă profesională, dedicată și condusă de un excelent doctor, un adevărat leader. Mulțumim domnule doctor Gliga pentru tot ce faceți pentru noi, femei sau mămici, pentru copii noștri!”