Echipa noastra

Echipa noastra medicala este atent formata in baza curicculumului medical dar si al devotamentului fata de pacienti.

Dr. Gliga Flaviu, medic primar obstetrică-ginecologie 

Dr. Gliga Flaviu este medic primar ginecolog-obstetrician cu peste 30 de ani de experiență în domeniu.
În 2008 devine doctor în științe medicale aprofundând ecografiei morfo-fetale și a medicinei materno-fetale, în acest sens efectuând și stagiu de pregătire în Niigata, Japonia (1998). 
Din 2006 devine membru al Sociețății Europene de Reproducere Umană Asistată și se specializeaza pe tratamentul infertilității de cuplu și a reproducerii umane asistate (fertilizare in vitro); aplicand cu succes de peste 15 ani fertilizarea in vitro la Brasov.

Dr. Banciu Andreea, medic specialist obstetrică-ginecologie

Dr. Banciu Andreea este medic specialist ginecolog-obstetrician, absolventă a UMF Transilvania, Brasov din 2014, efectuand rezidentiatul la Brasov sub indrumarea dr. Gliga si a doctorului Moga.  Este membra a societatii romane de obstetrica-ginecologie din 2018, cu competenta in ultrasonografie obstetricala si ginecologica. Interesele ei sunt endocrinologia ginecologica si patologia perimenopauzei. 

Dr. Gliga Tudor, medic specialist endocrinologie

Dr. Gliga Tudor  este medic specialist endocrinolog, absolvent al U.M.F.  ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca promoția 2016, completându-și anii de studiu cu stagii efectuate în clinicile din Graz, Austria și Heidelberg, Germania.
Este membru al societății române și a celei europene de endocrinologie din 2017.
Domeniile sale de interes sunt tiroida și nodulii tiroidieni, endocrinologia glandelor suprarenale și a hipofizei, endocrinologia reproductivă și a metabolismului.